Laura Cosoi, despre ajutorul pe care îl primește în creșterea celor patru fetițe: „Recunosc că am rămas singură…”

18 08. 2024, 10:00

Laura Cosoi a mărturisit că primește ajutor în creșterea celor patru fetițe. Iată ce a spus! 

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu puțin timp, iar responsabilitățile au crescut odată cu apariția unui noi membru în familie. Blondina recunoaște că are nevoie de ajutor cu cele patru micuțe, Rita, Vera, Lara și Aida. 

Cine o ajută pe Laura Cosoi? 

Vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, ba chiar le răspunde la curiozități uneori. Recent, ea le-a mărturisit că primește ajutor atât din partea lui Cosmin, cât și a părinților. 

„Că veni vorba de ajutor, toată lumea mă întreabă și despre treaba asta. În acest moment de bază este Cosmin, care mă ajută foarte mult fetele, deși lucrează. Sunt și părinții lui alături de noi pentru câteva zile, apoi vor pleca înapoi la Mureș. Am pe cineva care mă ajută la curățenie, deci nu sunt fără ajutoare. Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și a fost un pic ciudățel de gestionat toată situația.

Pentru că cea mică stă la sân nonstop, pentru că așa se declanșează laptele. Lara a scăpat și ea de scutec, cred că de vreo două săptămâni, trebuie să fiu foarte vigilentă în tot procesul acesta. Totodată, cei mari au și eu nevoie de chestii. A fost interesant. Trebuie să o iei ușor, mai faci o glumă cu tine, cu cei din jur, altfel ești copleșit. Mai ales dacă nu dormi, cu toate e de neimaginat. Dacă știu că totul se rezolvă de la sine, trece. Dinamica de la o săptămână la alta e cu totul alta”, a transmis Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

 „Mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină 

După ce a născut, Laura Cosoi a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit cum fiica ei nou-născută i-a apărut în vis și i-a spus că va veni, dar și cum se va numi. 

„Duminica dimineata eram la slujba si cand am iesit, i-am spus lui Cosmin: “Ce special mi se pare sa nasti un copil in zi sfanta de duminica!”. 

Cateva ore mai tarziu, in noaptea de 28 iulie, s-a nascut Aida, natural, cu 4100 g si 54 cm. 

Am stiut ca va face parte din viata noastra inca de acum doi ani, cand mi-a aparut in vis si mi-a spus ca o sa vina, ca este fetita noastra si ca se numeste Aida.”, este mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare. 

Laura Cosoi are un program încărcat de când a născut

„De cand am nascut parca nu reusesc sa ma linistesc. Organizez o surpriza pentru ziua Verei, care este maine, vineri plecam intr-o mica vacanta si sunt inconjurata de bagaje. Imediat ce ne intoarcem pornim spre Marmaures unde va avea loc botezul Aidei. Va dati seama ca in paralel ma ocup si de acest eveniment plin de insemnatate pentru familia noastra! Dar va fi minunat pentru ca avem alaturi de noi oameni tare dragi, iar asta este tot ce conteaza pana la urma!” , este mesajul transmis de blondină pe rețelele de socializare.

 

 

 

Sursă foto: social media